G.B.N.F.

Vandaag bereikte ons het nieuws dat eerder deze ochtend op 29 maart 2017 onze collega uit Mechelen Thomas Stappaert om het leven kwam bij een verkeersongeluk. Hij was op weg naar het werk met zijn motor.

Onze oprechte deelneming aan zijn familie, vrienden en collega's.

 

Op 27 augustus 2016 kwam onze full member Nancy Papegnies om het leven door een frontale botsing met een personenwagen. Zij was op dat moment bezig met het voorbereiden van een rit voor de club...

Nancy was een goedlachse dame en iemand die zich vol inzette voor de club. Ze maakte ons telkens blij met haar aanwezigheid tijdens vele activiteiten.

Rust zacht Nancy, we zullen je missen...

 

Op 11 november 2013 werd collega Bart Vandeputte op weg naar het werk met zijn motor aangereden door een personenwagen. Hij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis maar bezweek even later aan zijn verwondingen.

Bart was een die-hard motorijder die elke dag met de motor kwam werken. Hij had zelfs een tijd geen wagen... We zullen je missen Bart!

Bart Vandeputte

Pba gevangenis Gent

team kleedkamer

 

Op zaterdag 2 augustus 2014 is collega en motorijder Heyvaert Eddy, op de terugweg van de gevangenis van Leuze naar huis, met de motor tegen een overstekende tractor terecht gekomen en ter plaatse overleden. Onze oprechte deelneming aan al zijn famiilie, kenissen, vrienden en collega's.

 

Heyvaert Eddy

Pba gevangenis Leuze-en-Hainaut

 

Teken het rouwregister hier

Steven Pollard aka Shadow, founding president of the international Law Enforcement MC Hard Chargers, died peacefully in his sleep on friday the 21sth of novembre 2015.

He rides in heaven now...

Strenght to his family and friends. He wil be remembered.