G.B.N.F.

Sascha Igo, full-member en collega uit Leuven-Centraal overleed op maandag 10/12/2018 na een zwaar verkeersongeval met zijn motor.

Sasha kenmerkte zich onder andere door zijn grote inzet voor de club, zijn enthousiasme en het feit dat je steeds op hem kon rekenen.

Hij was een vaste waarde in de club en zal heel hard gemist worden als member, collega, vriend & brother.


Gone But Not Forgotten

In de ochtend van 29 maart 2017 kwam onze collega uit Mechelen  Thomas Stappaert om het leven bij een verkeersongeluk. Hij was op weg naar het werk met zijn motor.

Onze oprechte deelneming aan zijn familie, vrienden en collega's.


Op 27 augustus 2016 kwam onze full member Nancy Papegnies om het leven door een frontale botsing met een personenwagen. Zij was op dat moment bezig met het voorbereiden van een rit voor de club...

Nancy was een goedlachse dame en iemand die zich vol inzette voor de club. Ze maakte ons telkens blij met haar aanwezigheid tijdens vele activiteiten.

Rust zacht Nancy, we zullen je missen...


Steven Pollard aka Shadow, founding president of the international Law Enforcement MC Hard Chargers, died peacefully in his sleep on friday the 21sth of novembre 2015.

He rides in heaven now...

Strenght to his family and friends. He wil be remembered.


Op zaterdag 2 augustus 2014 is collega en motorijder Heyvaert Eddy, op de terugweg van de gevangenis van Leuze naar huis, met de motor tegen een overstekende tractor terecht gekomen  en ter plaatse overleden. Onze oprechte deelneming aan al zijn familie, kenissen, vrienden en collega's.


Op 11 november 2013 werd collega Bart Vandeputte op weg naar het werk met zijn motor aangereden door een personenwagen. Hij werd zwaargewond overgebracht  naar het ziekenhuis maar bezweek even later aan zijn verwondingen.

Bart was een die-hard motorijder die elke dag met de motor kwam werken. Hij had zelfs een tijd geen wagen... We zullen je missen Bart!